Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Om Doona & Amvina

Doona.

Doona är ett företag med visioner som är hängivna till att förbättra och förenkla för föräldrar och deras bebisar genom innovativa produkter och lösningar.

Innovation är hjärtat bakom alla produkter - det är passionen som driver företaget framåt. Inget ger företaget mer tillfredställelse än att komma på nya sätt för att göra saker enklare. Innovationen ger Doona konkurrensfördelar och är en del i deras immateriella egendom, inklusive patent, design, varumärken och upphovsrätt. I framtagandet av nya produkter, letar man efter de behov som inte är uppfyllda och ger liv till de idéer som tillgodoser dessa behov.

Kvalitet är aldrig en kompromiss! Doona sätter alltid högsta standard, mer än de offeciella rekommendationerna som krävs av laboratorietesterna.

Vi lever i en värld där allt rullar på i en hög hastighet där alla  livets aspekter är kopplade till varandra. Där familj, arbete och fritid tillsammans skapar en holistisk livsstil. Doonas uppgift är att fortsätta utveckla innovativa produkter som underlättar vår tillvaro, utan att kompromissa med funktion, kvalitet, säkerhet och design.

“Simple Parentings resa började med min önskan om att skapa en säker och enkel tillvaro för det käraste jag hade – min nyfödda dotter Danielle “Doona”. Min fru och jag kände ett behov av att spendera så mycket kvalitetstid som möjligt med henne och vi tog henne med oss vart vi än skulle. Det var viktigt för oss att hon var säker, men det dagliga växlandet mellan babyskydd och vagn var irriterande.”

Yoav Mazar,
Grundare, Simple Parenting


Amvina.

Amvina grundades 2003 av Ruby och Mats Planberg. Amvina hade redan från början målet att sälja starka varumärken av bästa kvalitet till babybutiker i Skandinavien och det är vårt koncept även idag.

Amvina importerar och distribuerar baby-, barn-, gravid- och mammaprodukter till hela Skandinavien. Att ställa höga krav på både design, säkerhet och funktion är självklart för oss och vi väljer noggrant ut de produkter och varumärken som vi tar in. Idag exporterar vi även vårt eget varumärke Vinter & Bloom till flera europeiska länder.

År 2023 sysselsätter Amvina 8 personer. Vårt huvudkontor och lager finns i Täby, norr om Stockholm.

Amvina importerar och representerar varumärken som  Doona, Hippychick, Nattou, Skip Hop, Label Label, Mia Mily och Vinter & Bloom.