Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

Doona


Doona är ett företag med visioner som är hängivna till att förbättra och förenkla för föräldrar och deras bebisar genom innovativa produkter och lösningar.

Doona+ är den produkten från Doona, som är det första babyskyddet i världen med integrerad vagn.

Doona+ vann Årets Babyprodukt 2016 i en tävling arrangerad av svenska Lek- och Babybranschen. Juryns motivering löd:
”Doona+ är den ovanligt lyckade sammanslagningen av två väletablerade  produkter – barnvagnen och babyskyddet. Med Doona+ behöver babyskyddet  aldrig mer bäras, nu kan det rulla fram! Men Doona+ stannar inte där,  utan är även testad och godkänd för att användas som babysitter och  ombord på flygplanet. Det här är hybriden som är konstruerad för att  underlätta livet för den mobila familjen. Doona+ gör att det nyaste tillskottet kan följa med på alla ärenden och slipper flyttas mellan  babyskydd och vagn för korta ärenden som en tur till matbutiken eller  vid hämtning av storasyskon.”

“Doona’s resa började med min önskan om att skapa en säker och enkel  tillvaro för det käraste jag hade – min nyfödda dotter Danielle “Doona”.  Min fru och jag kände ett behov av att spendera så mycket kvalitetstid  som möjligt med henne och vi tog henne med oss vart vi än skulle. Det  var viktigt för oss att hon var säker, men det dagliga växlandet mellan  babyskydd och vagn var irriterande.” – Yoav Mazar, Grundare

Doona+ fick betyget 4 av 5 i Bäst-i-test 2023 

"..Doona+ en otroligt smidigt och välkonstruerad lösning väl värd att rekommenderas."

Våren 2024 kom Doona i - anpassad till i-size standarden R-129 och med en rad förbättringar för att tillgodose önskemål från tusentals användare världen över. I juni 2024 kommer Doona X - 100% Barnvagn, 100% Bilstol. Doona X går att luta i tre olika lägen för ännu bättre komfort för barnet.